11.05.2010. / 07:00

Autor: Extra

Katarina Radivojević: Određena sam fizičkim izgledom

Zgodna srpska glumica, koja je u Hrvatskoj postala popularna zahvaljujući sapunici “Najbolje godine”, otvoreno govori o prekidu s dečkom Vukom Miškovićem, provodima s Gerardom Butlerom te priznaje da svakome kaže ono što ga ide

Katarina RadivojevićKatarina Radivojević"Stvarno je lijepa, tko je ne bi ženio", "Volimo našu lijepu Kaću", "Ako ikad snimi koji pornić, ima da muški dio publike procvjeta kao tulipan", samo su neki od komentara s interneta kada je riječ o Katarini Radivojević.

Jedna od najintrigantnijih mladih srpskih glumica, nakon snimljenih 150 epizoda telenovele "Najbolje godine", postala je i zaštitno lice Nove TV. Posao i boravak u Hrvatskoj donijeli su joj i velike životne promjene: zbog te produkcije vratila se iz Amerike, a za vrijeme snimanja serije prekinula je s poduzetnikom Vukom Miškovićem, jedinim muškarcem kojega je ikada javnosti predstavila kao svoga dečka.

Sama, ali ne i usamljena, 31-godišnja Katarina Radivojević društvena je, vedra i ženstvena, a njezinu šarmu nije odolio ni škotski glumac Gerard Butler, koji je u vrijeme snimanja jednog filma u Beogradu s njom viđen u noćnom provodu.

EXTRA: Završili ste snimanje serijala "Najbolje godine" u Hrvatskoj. Gdje i kako sada živite?

- Nakon završenog snimanja odmah sam požurila kući, gdje posljednje godine nisam bila duže od tri dana...

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Incident u New Yorku: Katarina Radivojević opet izbačena iz restorana?

Incident u New Yorku: Katarina Radivojević opet izbačena iz restorana?

Glumica Katarina Radivojević ponovno puni medijske stupce zbog navodno neprimjerenog ponašanja na javnim mjestima. Prije šest mjeseci sukobila se s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika