14.05.2010. / 10:22

Autor: Andrea Belin

Rastaje se prvi pobjednik BB-a Saša Tkalčević

Komercijalistica u jednoj trgovačkoj kući navodno nije još, za razliku od Saše, pronašla novu ljubav. On je prije dva mjeseca upoznao novu djevojku, međutim još uvijek ne želi govoriti o toj ljubavnoj vezi

Saša TkalčevićSaša TkalčevićSaša Tkalčević, tridesetdevetogodišnji Bjelovarčanin, javnosti najpoznatiji kao pobjednik prve sezone reality showa Big Brother se rastaje od supruge nakon devetnaest godina braka.

Da je njihov bračni život završio potvrdila je Nataša Tkalčević za portal 24 sata.

"Već tri mjeseca ne živimo zajedno. Ja živim u kući koju smo sagradili nakon reality showa, a Saša je u svom stanu. Družimo se i čujemo svaki dan, a financijske probleme i dalje ćemo rješavati zajedno", kazala je Nataša i dodala kako su njihova djeca, osamnaestogodišnji Eduard i godinu dana mlađi Ernest ovakav razvoj situacije prihvatili bez problema.

Komercijalistica u jednoj trgovačkoj kući navodno nije još, za razliku od Saše, pronašla novu ljubav.

On je prije dva mjeseca upoznao novu djevojku, međutim još uvijek ne želi govoriti o toj ljubavnoj vezi. Inače, nakon pobjede u Big Brotheru Tkalčevići su sagradili novu kuću, riješili dugove, a Saša je određeni iznos novca uložio u svoj studio za tetoviranje i kupio stan u Bjelovaru. Prije godinu i pol dana postali su djed i baka.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 14.05.10. 11:20

sve je fino dok se ne potpiše rastava


registracija
21/3/10

arcanius, 14.05.10. 12:11

stari, najebal si.... samo to još ne znaš....
nema ništa goreg od ostavljene žene....
sretno :D


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika