17.05.2010. / 13:51

Autor: Nacionalova redakcija

Optima Telekom predstavlja OptiTV videoteku

OptiTV videoteka donosi strane blockbustere, dokumentarce, serije, veliki izbor crtića za djecu i filmove za odrasle

Cijene pojedinačnih posudbi na period od 24 sata su između 5 i 15 KnCijene pojedinačnih posudbi na period od 24 sata su između 5 i 15 KnOptima Telekom proširuje lepezu ponude usluge digitalne televizije - OptiTV! Od svibnja je korisnicima OptiTV-a, osim dosadašnje HBO Digital videoteke, dostupna i OptiTV klasična videoteka.

OptiTV videoteka donosi strane blockbustere, dokumentarce, serije, veliki izbor crtića za djecu i filmove za odrasle. San u kojem su se filmovi posuđivali iz svoje fotelje pritiskom prsta na daljinskom, napokon je postao java uz OptiTV videoteku. Osim toga ponuđene sadržaje u OptiTV videoteci mogu se pretraživati i po ključnim riječima, nazivu ili po kategoriji, a tu je i roditeljska zaštita koja djeci onemogućuje pristup neprimjerenom sadržaju.

Ponuda videoteke u svim kategorijama: akcijski filmovi, trileri, drame, komedije, crtići, dokumentarni, koncerti svakog će se mjeseca proširivati. Cijene pojedinačnih posudbi na period od 24 sata su između 5 i 15 Kn (PDV uključen).

Vezane vijesti

Optima Telekom u 2011. ostvario 494 milijuna kuna prihoda

Optima Telekom u 2011. ostvario 494 milijuna kuna prihoda

Revidirana konsolidirana financijska izvješća Optima Telekoma pokazuju da je Optima Telekom 2011. godinu završio sa 74,7 milijuna kuna operativne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika