17.05.2010. / 14:01

Autor: Nacionalova redakcija

Letu Štuke 22. svibnja stižu u zagrebačku "Tvornicu"

Bosanskohercegovačka rock grupa nastala 1986. godine u Sarajevu, predvođena Dinom Šaranom, nakon godinu dana ponovno dolazi u Zagreb

Letu Štuke, bosanskohercegovačka rock grupa nastala 1986. godine u Sarajevu, u subotu, 22. svibnja prirediti će nezaboravan koncert za sve obožavatelje u hrvatskoj metropoli.

Koncert će održati u zagrebačkoj Tvornici kulture, a u zagrijavanju atmosfere pomoći će im i predgrupa, bend Pink Studio.

Cijena ulaznica je 60 kuna u pretprodaji, a 80 na dan koncerta.

Inače, Letu Štuke se ubrajaju među najzanimljivije bendove bivše Jugoslavije naročito jer u Dini Šaranu imaju izvrsnog kantautora i osobu koja s lakoćom pjeva i govori o intimnijim temama.

Svoj kantautorsi talent je pokazao je pišući glazbu za velikane poput Crvene Jabuke i Halida Bešlića, te za neke kazališne predstave.

Glazbu grupe Letu Štuke mnogi pokušavaju opisati riječima "komercijalni Rundek", koja kroz svoje pjesme isprepliće elemente punka, rocka, popa i etna. Teško za opisati, ali lako za slušati.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika