Objavljeno u Nacionalu br. 757, 2010-05-18

Autor: Marko Biočina

EKONOMSKI CYBER ŽIVOT

Ljubo Jurčić pokreće specijalizirani stručni blog

LJUBO JURČIĆ NADA SE KAKO ĆE NJEGOV BLOG PRERASTI U GLAVNO MJESTO ZA RASPRAVE O HRVATSKOJ
EKONOMIJI NA INTERNETULJUBO JURČIĆ NADA SE KAKO ĆE NJEGOV BLOG PRERASTI U GLAVNO MJESTO ZA RASPRAVE O HRVATSKOJ EKONOMIJI NA INTERNETUPredsjednik nadzornog odbora Podravke i bivši premijerski kandidat SDP-a Ljubo Jurčić uskoro će pokrenuti specijalizirani blog. Na tom blogu Jurčić namjerava objediniti većinu svojih znanstvenih radova, ali i novinskih kolumni koje je tijekom godina objavio u domaćim medijima, a koje se bave makroekonomskom problematikom.

Jurčić se nada kako će njegov blog s vremenom prerasti u referentno mjesto ekonomskih rasprava na hrvatskom internetu, ali i sistemtiziranu arhivu njegova znanstvenog djelovanja. Iako sam Jurčić kaže da je osnivanje takve internetske stranice još uvijek na razini ideje, može se doznati da svoj novi blog planira koristiti i kako bi si olakšao gotovo svakodnevnu komunikaciju s novinarima, koji će u budućnosti njegova objašnjenja i stajališta vezana za određene ekonomske događaje moći naći upravo na njegovu blogu.

Vezane vijesti

EU se nije integrirala kao država

EU se nije integrirala kao država

O mogućnostima izlaska iz aktualne dužničke krize i osnivanju fiskalne unije u eurozoni razgovarali smo s Ljubom Jurčićem, profesorom Ekonomskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika