18.05.2010. / 12:26

Autor: Andrea Belin

Nina Badrić: Bernarda i mene je ponovno spojila ljubav

Pjevačica je priznala da se nakon prekida osjećala kao da ju je pregazio vlak, međutim u nastavku je kazala kako je nju i poduzetnika ponovno spojila ljubav

Bernard Krasnić i Nina BadrićBernard Krasnić i Nina BadrićDa su pjevačica Nina Badrić i poduzetnik Bernard Krasnić odlučili krenuti svatko svojim putem, potvrdili su u listopadu prošle godine, no čini se da su u međuvremenu uspjeli riješiti sve nesuglasice.

Naime, pjevačica je za magazin Graziju priznala da se nakon prekida osjećala kao da ju je pregazio vlak, međutim u nastavku je kazala kako ih je ponovno spojila ljubav.

Ovim riječima pjevačica je potvrdila nagađanja o pomirenju koja su krenula krajem travnja kada su uhvaćeni kako izmjenjuju nježne dodire na Gibonnijevom koncertu u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića.

Nekoliko dana kasnije uhvaćeni su kako ispijaju kavu u centru grada, a nakon toga viđeni su kako se ljube nasred ulice. Jesu li zaista uspjeli riješiti nesuglasice, tek ćemo saznati.

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 18.05.10. 14:23

Da poduzetnik hahaha, mogu misliti što je ovaj s ovakvom facom poduzeo bez svoga titice.


registracija
19/4/10

galileos, 18.05.10. 14:39

KO JE OVAJ LIK DA IMA TAKO DOBRU RIBU?


registracija
31/1/10

STTony, 18.05.10. 14:43

Pardon, tatice. Bogati tatin sinčić kojeg dupeulizivački mediji odmah proglase 'uspješnim poduzetnikom'


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika