19.05.2010. / 12:54

Autor: Andrea Belin

Angie Garany: Obitelj pokojnog oca me tretirala kao sluškinju

Dok je bila dijete, otac joj je ubio majku, a zatim je i sebi oduzeo život pa je bivša farmerica od devete do 21. godine živjela kod očeve obitelji koja ju je svakodnevno maltretirala

Angie GaranyAngie GaranyBivša natjecateljica ovodgodišnje "Farme", Angie Garany otkrila je neke detalje iz svog privatnog života.

Dok je bila dijete, otac joj je ubio majku, a zatim je i sebi oduzeo život pa je Angie Garany od devete do 21. godine živjela kod očeve obitelji koja ju je tretirala kao sluškinju.

"Polubraća pokojnog oca u Libiji nisu me prihvaćala. Bila sam im kao sluškinja. Morala sam puno čistiti, kuhati i čuvati njihovu djecu. Ako ne bih nešto napravila, zabranili bi mi da idem u školu. To mi je bilo najgore jer sam bila odlična učenica", kazala je bivša farmerica za portal 24 sata.

U nastavku je otkrila kako su joj branili razgovarati s dečkima i zbog toga je upisali u vojnu školu.

Nekoliko puta je pokušala pobjeći iz Libije, međutim obitelj joj nije htjela dati dokumente. Tada je otišla u austrijsku amabsadu koja je kontaktirala hrvatsku ambasadu u Beču i 2001. godine se doselila kod tete u Zadar, a nakon nekog vremena je otišla u Zagreb.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika