22.05.2010. / 07:47

Autor: Andrea Belin

Stjepan Božić priznao: Uvjeti na „Farmi“ su gori od zatvora

Boksač je po izlasku iz reality showa kazao kako su uvjeti na seoskom imanju lošiji od uvjeta jer tamo barem postoji televizor. Tijekom boravka na farmi najviše su mu nedostajala djeca. Je li mu nedostajala supruga od koje se rastaje, Božić nije želio komentirati u zatvoru

Stjepan BožićStjepan BožićReality show „Farma" u petak je napustio boksač Stjepan Božić. Naime, boksač je u dvoboju snage izgubio od manekena Antonija Marušića.

„Imam sreće što sam sportaš pa sam ovaj poraz sportski prihvatio. Mogu vam reći da su ljudi u 'Farmi' jaki kao zvijeri jer rade već tjednima. Branku Mutti sam jučer nosio i istrgnula mi se iz ruke jer je jako jaka. Zato možda nije najpametnije što sam odabrao guranje kola. Da sam želio kalkulirati odabrao bi znanje", objašnjavao je Božić.

U nastavku je kazao kako je život na seoskom imanju puno lošiji od uvjeta u zatvoru jer tamo barem postoji televizor.

Tijekom boravka na farmi najviše su mu nedostajala djeca. Je li mu nedostajala supruga od koje se rastaje, Božić nije želio komentirati.

Inače, o bračnoj krizi supružnika prvi je pisao magazin Extra još početkom prošle godine kada je zaposlenica u Ministarstva unutarnjih poslova s njihovo dvoje djece, Dominikom i Matejem, odselila k majci Slavici Halambek.

Iako mu je Angelina Božić nakon određenog vremena pružila novu šansu, supružnici očigledno u međuvremenu nisu uspjeli riješiti sve probleme.

Da je njihov bračni život završio, potvrdila je u travnju Angelina Božić za magazin Gloriju.
" Istina je, suprug i ja se razvodimo i već dulje vrijeme ne živimo skupa", kazala je.
Hoće li se situacija promijeniti nakon „Farme", tek ćemo saznati.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika