07.06.2010. / 13:05

Autor: Martina Čizmić

SSSH razrješio Anu Knežević, vršiteljem dužnosti imenovan Mladen Novosel

Na današnjoj sjednici članovi Vijeća SSSH upoznati su sa zaključkom Statutarne komisije SSSH koja je jednoglasno zaključila kako na sjednici Vijeća SSSH, održanoj 11. svibnja 2010. godine, predsjednici SSSH Ani Knežević nije izglasovano povjerenje jer nije dobila natpolovičnu većinu glasova članova Vijeća SSSH, priopćili su iz SSSH

Ana KneževićAna KneževićKao što je i bilo najavljeno, na sjednici Vijeća SSSH, dužnosti predsjednice SSSH razrješena je Ana Knežević koja je i prije početka sjednice podnijela neopozivu ostavku. Kako su priopćili iz SSSH za vršitelja dužnosti do održavanja Kongresa SSSH imenovan je Mladen Novosel.

Mladen Novosel rođen je 13. veljače 1967. u Pakracu. Kao glavni sindikalni povjerenik sa sindikalnim se aktivnostima počeo baviti u „Dalitu“ Daruvar, u kojemu se zaposlio 1985. godine. Od 1995. regionalni je povjerenik Sindikata metalaca Hrvatske, a od 1. rujna 2004. i područni povjerenik SSSH u Daruvaru. Po zanimanju je specijalist zaštite na radu. Oženjen je i otac dvoje djece.

"Na današnjoj sjednici članovi Vijeća SSSH upoznati su sa zaključkom Statutarne komisije SSSH koja je jednoglasno zaključila kako na sjednici Vijeća SSSH, održanoj 11. svibnja 2010. godine, predsjednici SSSH Ani Knežević nije izglasovano povjerenje jer nije dobila natpolovičnu većinu glasova članova Vijeća SSSH", priopćili su iz SSSH.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika