08.06.2010. / 10:38

Autor: Nacionalova redakcija

Meksička policija otkrila masovnu grobnicu u napuštenom rudniku

Guerrero južna meksička pokrajina je centralna regija nasilja između sukobljenih narko kartela koje su odnijele 22 000 života u Meksiku od 2006. godine. Trenutno se radi na pretraživanju obližnjih rudnika jer se sumnja kako postoji još masovnih grobnica.

Tijela su pronađena nedaleko od meksičkog grada Taxco. Tijela su pronađena nedaleko od meksičkog grada Taxco. Meksička policija je pronašla 55 tijela u napuštenom rudniku srebra za koji se sumnja da je korišten kao masovna grobnica narko bandi. Tijela su bila bačena s visine od 200 metara kroz ventilacijski otvor u rudnik. Šest tijela je do sada identificirano, a jedna žrtva je bio David Bravo Mota, direktor lokalnog zatvora.

Guerrero južna meksička pokrajina je centralna regija nasilja između sukobljenih narko kartela koje su odnijele 22 000 života u Meksiku od 2006. godine. Trenutno se radi na pretraživanju preostalih deset ventilacijskih otvora ali i obližnjih rudnika jer se sumnja kako postoji još masovnih grobnica.

Do sada je taj dio Meksika bio zanemaren jer su država snage usmjerila na granicu sa Sjedninjenim Američkim Državama.

Vezane vijesti

Ideologija jame: HDZ-ov umobolni ples s kosturima

Ideologija jame: HDZ-ov umobolni ples s kosturima

Nikoga od onih kojima je poznat psihološki profil HDZ-a ne iznenađuje odluka vlade Jadranke Kosor da se od ove godine 23. kolovoza obilježava kao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika