08.06.2010. / 17:22

Autor: Andrea Belin

Kako se riješiti celulita u samo tjedan dana?

Ukoliko se i vi ne možete riješiti narančine kore, ne očajavajte. Uz naše savjete rupice na koži nestati će za manje od deset dana. U borbu protiv celulita možete krenuti već sljedećeg jutra

Pijte što više obične vodePijte što više obične vodeSezona kratkih suknjica je počela, a to je ujedno i savršena prilika da pripadnice nježnijeg spola pokažu svoje atribute.

Na žalost, preko osamdeset posto žena ima problema s celulitom. Ukoliko se i vi ne možete riješiti narančine kore, ne očajavajte. Uz naše savjete rupice na koži nestati će za samo tjedan dana!

Jutarnja tjelovježba

Ukoliko se što prije želite riješiti neželjene narančine kore savjetujemo da već sutra krenete s jutarnjom tjelovježbom. Najefikasnija vježba za učvršćivanje nogu su iskoraci. Nakon što vježbu ponovite desetak puta, popijte što više obične vode.

Prehrana

Kako bi rupice zauvijek nestale s vaših nogu, morate obratiti pažnju i na prehranu. Za početak, pojačajte unos namirnica koje obiluju vitaminom C jer je on odličan saveznik u borbi protiv celulita. Ne bi bilo loše da takve namirnice konzumirate svako jutro, a navečer poslije 19 sati pijete samo običnu vodu.

Masaža

Samo deset minuta intenzivnog štipanja kože, postepeno će uklanjati masne naslage. Kožu masirajte nakon tuširanja, ali s s tim da prethodno na kritična područja nanesete anticelulitnu kremu ili gel. Kožu štipajte palcem i kažiprstom.

Vezane vijesti

60 posto odraslih i 19 posto djece ima prekomjernu tjelesnu težinu

60 posto odraslih i 19 posto djece ima prekomjernu tjelesnu težinu

Zagrebački Gradski ured za zdravstvo i branitelje u suradnji s Udrugom za prevenciju prekomjerne težine obilježilo je Europski dan debljine okruglim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika