09.06.2010. / 10:27

Autor: Martina Čizmić

Priveli Mladićevu ženu zbog nezakonitog posjedovanja oružja

Odvjetnik Bosiljke Mladić izjavio je kako se protiv nje vodi istraga zbog oružja koje je pronađeno u "Ratkovom ormaru", koji ona nije otvarala niti je znala što se u njemu nalazi

Ratko MladićRatko MladićBeogradska policija jučer je poslije podne privela suprugu haaškog bjegunca Ratka Mladića, Bosiljku Mladić zbog nezakonitog posjedovanja oružja.

Bosiljka Mladić, piše beogradski Blic, izvedena je pred Prvi osnovni sud u Beogradu gdje je saslušana i nakon toga je protiv nje pokrenut kazneni postupak.

Oružje je pronađeno u kući obitelji Mladić u sklopu jednog od pretresa kuće u potrazi za Ratkom Mladićem, krajem 2008. godine. Tada je u jednom od ormara pronađena lovačka puška, automatsko oružje "Heckler and Koch" te četiri pištolja marke "Zastava" sa pripadajućim metcima.

Odjvetnik Bosiljke Mladić, Miloš Šaljić izjavio je kako je ona prisilno privedena te je doneseno rješenje da se protiv nje provede istraga zbog, kako je istaknuo, oružja koje je pronađeno u "Ratkovom ormaru", koji ona nije otvarala niti je znala što se u njemu nalazi.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 09.06.10. 11:47

Gdje ga je uspijela nabaviti?


registracija
17/4/10

insajder1, 10.06.10. 19:52

Bosiljka manijak :)))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika