09.06.2010. / 14:39

Autor: Martina Čizmić

Google potiho uveo novosti: Personalizirajte svoj najdraži pretraživač

Ono što je potrebno da bi opcija funkcionirala je aktivan Google račun u koji će se korisnik ulogirati. Na taj način slika će ga pratiti, bez obzira na kojem računalu uključio Googleov pretraživač

Korisnici mogu sami odabrati kakvu pozadinu želeKorisnici mogu sami odabrati kakvu pozadinu želeGoogle je uveo mogućnost personaliziranja glavne stranice svog pretraživača. Korisnici klikom na link smješten u donji lijevi kut ekrana mogu odabrati sliku po vlastitom izboru i postaviti ju na pozadinu glavne stranice pretraživača.

Slike je moguće preuzeti sa Picasa web photos, Googleovog servisa za pohranu i razmjenu slika, odabrati iz Googleove javne galerije ili uploadati sa vlastitog računala.

Ono što je potrebno da bi opcija funkcionirala je aktivan Google račun u koji će se korisnik ulogirati. Na taj način slika će ga pratiti, bez obzira na kojem računalu uključio Googleov pretraživač.

Vezane vijesti

Google između dvije vatre

Google između dvije vatre

Google je prošle godine iz svojih raznovrsnih ponuda na internetu obrisao više od pet milijuna sadržaja, internetskih stranica i adresa. Mjesečno ova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika