10.06.2010. / 09:00

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Novozelandski političar s hrvatskim korijenima službenom karticom kupovao porniće

"Čovjek sam od krvi i mesa. To se nije smjelo dogoditi ali se dogodilo, nisam na to ponosan ali neću to ni skrivati", izjavio je Jones

Shane Jones (Wikipedia)Shane Jones (Wikipedia)Službeni dokumenti pokazuju da su neki od bivših ministara u novozelandskoj vladi na račun poreznih obveznika iznajmljivali zrakoplove, kupovali skupocjeni šampanjac, cvijeće za supružnike i filmove sa pornografskim sadržajem.

Prvo pregledavanje skoro 7.000 stranica ispisa izdataka koje su neki ministri Laburističke stranke napravili službenom karticom otkrilo je stotine neovlaštenih transakcija.

Bivši ministar stanogradnje Shane Jones je priznao da je na službene troškove upisao i kupovinu DVD-a sa sadržajem "za odrasle".

"Čovjek sam od krvi i mesa. To se nije smjelo dogoditi ali se dogodilo, nisam na to ponosan ali neću to ni skrivati", izjavio je Jones za novozelandske medije, čiji korijeni, osim što je s jedne strane potomak tamošnjih starosjedilaca Maora, sežu i do Hrvatske. Naime, dio njegovih predaka potječe negdje sa područja Dalmacije.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika