14.06.2010. / 10:27

Autor: Andrea Belin

Ivana Paris i Dino Bubičić će krajem prosinca dobiti svoje prvo dijete

Bivši Mister Hrvatske i nekadašnja Miss Universe se planiraju vjenčati u crkvi prije rođenja bebe, a svadbeno slavlje organizirati će kasnije, najvjerojatnije u proljeće sljedeće godine

Ivana Paris i Dino BubičićIvana Paris i Dino BubičićNije tajna da će bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris uskoro postati roditelji, a dolazak prinove ponosni roditelji očekuju krajem ove godine.

Kako doznaje Večernji list, Ivana Paris se povjerila prijateljicama da joj je termin 27. prosinca.

Prošlogodišnji farmeri se planiraju vjenčati u crkvi prije rođenja bebe, a svadbeno slavlje organizirati će kasnije, najvjerojatnije u proljeće sljedeće godine.

"Mi nismo dugo u vezi, ali oboje imamo dovoljno godina da shvatimo da odgovaramo jedno drugome i da želimo provesti život zajedno", nedavno su prošlogodišnji farmeri izjavili za medije.

Podsjetimo, tijekom sudjelovanja u reality showu Farma su se i zaljubili, a početkom ove godine žive u Rijeci s Dininom majkom Nevenkom.

Vezane vijesti

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris postali su roditelji. Kako piše Večernji list, Ivana Paris je u… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 14.06.10. 10:37

Kad sam ovo doznal sad konačno miogu mirno spavati.
Koji je kur*c vama novinarima?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika