15.06.2010. / 14:54

Autor: Martina Čizmić

Twitter Places: Nema više skrivanja lokacije s koje twittate

Za sada je lociranje omogućeno za Južnoafričku republiku, no tijekom sljedećih tjedana biti će dodane popularne lokacije za još 65 zemalja, ali i opcija pomoću koje će korisnici sami moći dodati vlastitu lokaciju

Twitter nudi mogućnost dodavanja lokacije s koje je poslan twittTwitter nudi mogućnost dodavanja lokacije s koje je poslan twittInternetski mikro blog Twitter predstavio je novu uslugu koju nudi svojim korisnicima - Twitter Places. Usluga je predstavljena u sklopu ludnice oko Svjetskog prvenstva u nogometu koje se održava u Južnoafričkoj republici.

Naime, korisnici Twittera sada mogu twittu dodati svoju točnu lokaciju. Također, moguće je klikom na određenu lokaciju dobiti popis svih twittova vezanih uz tu lokaciju.

Iako su mnogi korisnici pozdravili uvođenje takve mogućnosti, dio ipak nije toliko oduševljen. Na forumima ističu kako će sad biti teže sakriti svoje trenutno mjesto boravka, a neki dodaju i kako bi se time moglo ići na ruku uhodama koje žele pratiti nekoga.

S druge strane, roditelji bi na taj način mogli kontrolirati gdje se njihova djeca nalaze u tome trenutku i što se tamo događa.

Za sada je lociranje omogućeno za Južnoafričku republiku, no tijekom sljedećih tjedana biti će dodane popularne lokacije za još 65 zemalja, ali i opcija pomoću koje će korisnici sami moći dodati vlastitu lokaciju.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika