15.06.2010. / 14:56

Autor: Andrea Belin

Novi skandal: Tiger Woods ima izvanbračno dijete

Djevojčicu mu je navodno rodila Theresa Rogers, a kako ovaj detalj ne bi procurio u javnost, platio joj je dva milijuna funti

Tiger WoodsTiger WoodsNakon mnogobrojnih seksualnih afera, u javnost su procurili novi detalji o golferu Tiger Woodsu.

Naime, slavni golfer navodno ima izvanbračno dijete.

Kako je novinar Neal Boulton potvrdio za britanski The Sun, djevojčicu mu je rodila Theresa Rogers, a kako ovaj detalj ne bi procurio u javnost, platio joj je dva milijuna funti.

Boulton tvrdi da je svojedobno imao priliku vidjeti DNA test koji potvrđuje da je Woods otac, sada već sedmogodišnje djevojčice.

Inače, Woods trenutačno živi odvojeno od svoje supruge Elin Nordegren s kojom je u procesu rastave braka. On se trenutačno bavi renoviranjem floridske vile koja se prostire na zemljištu od 40.468 kvadratnih metara. Na tzv. "Jupiterov otok" tamnoputi je Amerikanac je utukao 40 milijuna dolara. Osim luksuznog prostora za život, imanje je opremljeno golemim bazenom i pratećim zgradama, a s kim će živjeti na ovom luksuznom imanju, još uvijek nije poznato.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika