17.06.2010. / 15:03

Autor: Andrea Belin

Megan Fox se ponovno "zaručila" za Briana Austina Greena

Jednu od najseksepilnijih glumica na svijetu zvijezda Beverly Hillsa je po drugi put zaprosio prije nekoliko dana na Hawajima, međutim poptuni sreću pokvario mu je trenutak kada je shvatio da je izgubio dijamantni prsten

Megan Fox i Brian Austin GreenMegan Fox i Brian Austin GreenIako je glumac Brian Austin Green, javnosti najpoznatiji po ulozi u tinejđerskoj seriji Beverly Hills na svojoj stranici na Twitteru napisao da je zaručen još u siječnju ove godine, jednu od najseksepilnijih glumica na svijetu zvijezda Beverly Hillsa je po drugi put zaprosio prije nekoliko dana na Hawajima.

Međutim potpunu sreću pokvario mu je trenutak kada je shvatio da je izgubio dijamantni prsten.

Glumica nije bila previše razočarana zbog toga.

"Mi smo toliko dugo u vezi da ništa ne može pokvariti našu sreću. Oboje znamo da ćemo uskoro stati pred oltar", kazala je Megan Fox stranim medijima.

Inače, par se prvi put zaručio 2008. godine, međutim već godinu dana kasnije su raskinuli zaruke. Hoće li svoju dugogodišnju ljubav uskoro okruniti brakom, tek ćemo saznati.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika