06.07.2010. / 15:30

Autor: Hina

Njemačka gradi sustav autorizirane elektronske pošte

U Berlinu tvrde da je De-Mail korak prema ukidanju papirnatih dokumenata.

Korisnici će plaćati naknadu u visini oko 0,15 eura za svaku elektronsku poruku koju pošaljuKorisnici će plaćati naknadu u visini oko 0,15 eura za svaku elektronsku poruku koju pošaljuNjemačka je u utorak napravila prvi korak na putu prema uspostavi sustava autorizirane elektronske pošte, koji će ljudima omogućiti upućivanje pravno valjanih narudžbi i zahtjeva putem interneta bez 'papirnate' potpore.

Sustav De-Mail uključuje šifriranje kako bi se onemogućilo krivotvorenje. Korisnici će se morati registrirati a postupak registracije uključivat će osobno dokazivanje identiteta državnom službeniku.

Registracija počinje danas a prvi će pružatelji usluga biti GMX i web.de. Sljedeći koraci uključivat će usvajanje do kraja ove godine odgovarajućeg zakona i odabir servera putem kojih će se razmjenjivati nove elektronske poruke.

U Berlinu tvrde da je De-Mail korak prema ukidanju papirnatih dokumenata. U prošlosti mnoge transakcije nisu bile pravno obvezujuće ako nisu bile poduprte potpisanim papirnatim dokumentom.

Korisnici će plaćati naknadu u visini oko 0,15 eura za svaku elektronsku poruku koju pošalju.

Vezane vijesti

Revolucija e-pošte u doba društvenog poslovanja

Revolucija e-pošte u doba društvenog poslovanja

Više to ne možete ignorirati. Koncept društvenog umrežavanja ušao je u današnje poslovanje. Zaposlenici su informiraniji nego ikad, razmjenjuju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika