12.07.2010. / 19:51

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Brazilski tragičar Melo: Taj odvratni zvuk vuvuzela me zaj...

- Taj odvratni zvuk vuvuzela me zaj... Julio Cesar je vikao da ima tu loptu, no nisam ga čuo. Morao sam skočiti na loptu i sve je završilo najgore moguće po nas - opet se prisjećao Melo te utakmice koja će mu, vjerojatno, obilježiti karijeru

Felipe Melo (Foto: Reuters)Felipe Melo (Foto: Reuters)Još će se neko vrijeme raspravljati i raspredati o ranom ispadanju Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu, koje je u nedjelju završeno pobjedom Španjolske.

Premda su na papiru bili prvi favoriti za krunu, Brazilci su zastali već u četvrtfinalu, a tamo ih je s 2-1 pobijedio budući finalist, reprezentacija Nizozemske. U tom je ogledu Brazil vodio 1-0 i kontrolirao situaciju do primljenog pogotka za 1-1, kada je Felipe Melo nabačenu loptu od Sneijdera tek dodirnuo, ali dovoljno da prevari svog vratara Julija Cesara i pospremi je u mrežu.

Nakon toga je Melo dobio crveni karton zbog gaženja Robbena, a Sneijder je pogotkom za 2-1 poslao Brazilce kući. U Brazilu je veliki broj navijača osudio veznjaka Juventusa okrivljujući ga da je glavni krivac za posrtanje reprezentacije, te su mu čak zaprijetili da ne dolazi na odmor u domovinu.

- Taj odvratni zvuk vuvuzela me zaj... Julio Cesar je vikao da ima tu loptu, no nisam ga čuo. Morao sam skočiti na loptu i sve je završilo najgore moguće po nas - opet se prisjećao Melo te utakmice koja će mu, vjerojatno, obilježiti karijeru.

- Ne mogu prihvatiti da je sve bio negativno što sam učinio na Mundijalu, a upravo takav dojam dobivam kada slušam sve komentare. Nitko ne komentira asistenciju za Robinha, prethodne moje dobre nastupe. Samo me se ocrnjuje i muka mi je od toga - rekao je Melo za Rede Globo i dodao:

- Naravno da prihvaćam jedan dio kritika za utakmicu protiv Nizozemske, ali znam da sam dao sve od sebe. Nekad nemaš sreće i dogodi se takva utakmica.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika