12.07.2010. / 20:43

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Der Spiegel otkriva: Glavnu riječ u "elfu" vode homoseksualci

Priču o "homoseksualnoj uroti" u momčadi Joachima Löwa plasirao je reporter Alexander Osang koristivši izraz "pederska kombinacija (Schwulen-Combo)", a kao baza za tekst poslužio mu je Dr. Michael Becker, luksemburški odvjetnik i menadžer donedavnoga - a moguće i budućeg - kapetana njemačke nacionalne vrste Michaela Ballacka

Joachim Löw, izbornik njemačke nogometne reprezentacijeJoachim Löw, izbornik njemačke nogometne reprezentacijeSenzacionalistička je tema osvanula u novom broju njemačkoga news-magazina Spiegela, čiji novinar tvrdi da glavnu riječ u njemačkoj nogometnoj reprezentaciji vode "pederi".

Priču o "homoseksualnoj uroti" u momčadi Joachima Löwa plasirao je reporter Alexander Osang koristivši izraz "pederska kombinacija (Schwulen-Combo)", a kao baza za tekst poslužio mu je Dr. Michael Becker, luksemburški odvjetnik i menadžer donedavnoga - a moguće i budućeg - kapetana njemačke nacionalne vrste Michaela Ballacka.

"Dva mjeseca prije Svjetskog prvenstva Michael Becker mi je otkrio koji su igrači u reprezentaciji homoseksualne orijentacije", napisao je Osang.

Nadalje, piše autor, nakon oproštajne utakmice istaknutoga bivšeg reprezentativca Bernda Schneidera, koju je Löwova momčad odigrala prošlog rujna protiv Južnoafričke Republike u Leverkusenu, isti je taj Becker pred novinarima i kolegama menadžerima u Bayerovoj press-sobi javno rekao da mu je jedan bivši reprezentativac najavio da će uskoro u momčadi Joachima Löwa eksplodirati homoseksualni skandal.

"Svi sportski novinari već dugo znaju sve o homoseksualnoj uroti u reprezentaciji. S tim nikad istraženim glasinama momčad je otputovala i na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku", navodi Osang, koji je također otkrio da je u više navrata pred njim Becker jednoga aktualnog njemačkog reprezentativca iz Južne Aprike nazvao "polupederom".

Za Bild je, međutim, Ballackov odvjetnik demantirao navode Der Spiegela.

- Vaš je kolega iz Spiegela očito nešto krivo razumio - rekao je samo kratko odvjetnik.

Upitan što ima za kazati o navodu uglednoga njemačkog tjednika, sportski direktor reprezentacije Oliver Bierhoff za Bild je izjavio:

- O tome se nema što za reći jer to ne zaslužuje komentar. Nije to naš nivo.

Glasine o homoseksualnim sklonostima u njemačkoj reprezentaciji nisu nove. Spominjale su se još prije četiri godine tijekom SP-a u Njemačkoj, a u taj su kontekst tada stavljani izbornik Jürgen Klinsmann i ondašnji njegov pomoćnik, danas izbornik Joachim Löw.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 21:11

A sta ste vi ocekivali u EU su sami pederi i lesbe na vlasti-pricaju da ce uvesti Porez na Homosexualce i hetero itd. svaki ce dobiti plakatu slicno kao i auto-Zelenu -zutu-crvenu--svaka plakata ce kostati ca.30€ i tako ce napuniti prazne kase;AHAHAHAHAHHA cuvaj guzu -pljakat na guzicu...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika