13.07.2010. / 07:00

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Video: Mesut Özil uoči utakmice s Urugvajom tehnicirao žvakaćom gumom

Talentirani je veznjak njemačke nogometne reprezentacije i Bundesligaša Werdera pokazao televizijskoj publici dio svog dara na zagrijavanju uoči dvoboja za treće mjesto između "elfa" i Urugvajaca

Mesut OzilMesut OzilVeliki nogometaši znaju tehnicirati različitim rekvizitima. Pele i Maradona činili su to narančama, ping-pong lopticama, čašama i raznim drugim predmetima, a Mesut Özil može čak i - žvakaćom gumom.

Talentirani je veznjak njemačke nogometne reprezentacije i Bundesligaša Werdera pokazao televizijskoj publici dio svog dara na zagrijavanju uoči dvoboja za treće mjesto između "elfa" i Urugvajaca.

U jednom je trenutku iz ustiju ispustio žvakaću gumu prema lijevom stopalu, kratkim je trzajem poput lopte ponovno podigao u zrak te je dočekao natrag u usta nastavivši je žvakati. Impresivnoga se nogometaškog trika ne bi posramio niti Maradona iz svojih najboljih dana.

Tko zna, možda će obična žvakaća guma dodati koji milijun na Özilovu ionako basnoslovnu cijenu na nogometnom tržištu.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika