13.07.2010. / 13:21

Autor: Martina Čizmić

Toshiba proslavila 25. godina od prvog laptopa novim prijenosnicima

Toshiba je u povodu 25. godišnjice svog prvog laptopa predstavila nove modele koji predstavljaju inovativna rješenja među prijenosnim računalima

Toshiba je za obljetnicu pripremila zanimljive noviteteToshiba je za obljetnicu pripremila zanimljive noviteteToshiba Europe je u povodu proslave svojih 25 godina djelovanja u području prijenosnih računala predstavila svoje novitete na tržištu. Emmanuel Gueritte, Head of Product Marketing & Product Planning EMEA tako je novinarima predstavio modele Toshiba AC100, Toshiba Libretto W100 i Toshiba Portégé R700 kao i Toshiba vodootporne kamere Camileo BW10.

Kako je istaknuo prilikom predstavljanja AC100 je idealan za pregledavanje medijskih sadržaja, pretraživanje Interneta, kreiranje dokumenata, emailova i ostalih poruka. Ovaj pametan prijenosnik ima mogućnost stalne uključenosti i potrebno mu je manje od sekunde da se probudi iz stanja čekanja u kojem može biti i do sedam dana.

Libretto W100 prvi je Toshiba svjetski prijenosnik sa Windows 7 i dvostrukim zaslonom primjer je Toshiba tehnološkog umijeća i genijalnosti koja je stvorila ovaj jedinstveni mali prijenosnik za kreiranje, obradu i pregled sadržaja.

Toshiba je nedavno najavila i najtanje (33.8 cm/13,3'') i najlakše prijenosno računalo u Europi, Portégé R700. Potpuno opremljen lagani poslovni uređaj koji kombinira ultra tanko kučište s inovativnim kompjuterskim tehnologijama. Toshiba također nudi verziju i za široko tržište, Satellite R630.

''Izrazito nam je zadovoljstvo što imamo priliku našim gostima pokazati krajnji cilj i misiju koju Toshiba provodi na području prijenosnih računala posljednjih 25 godina; pružiti vrhunsku uslugu, kvalitetu i dizajn našim korisnicima. Vrlo je bitno prilikom stvaranja novih proizvoda uzeti u obzir želje i potrebe korisnika kako bismo upotpunili njihov doživljaj; to je element kojim se vodimo cijelo ovo razdoblje'', rekao je Adrijan Vazdar, Business Manager Adriatic Region.

''Danas prosječan korisnik prijenosnog računala ne traži samo dobar dizajn ili kvalitetu pojedinih komponenti već vrhunski proizvod u cjelini odnosno dovoljno dobar razlog zašto je baš njihovo računalo bolje od drugih i što ga čini jedinstvenim što je za Toshibu i više nego dovoljan pokretač pri stvaranju još neviđenog proizvoda. Toshiba AC100, Toshiba Libretto i Toshiba Portégé R700 primjer su što naši korisnici mogu očekivati u budućnosti ukoliko žele kvalitetu neusporedivu s drugima,'' istaknuo je Gueritte.

''Proslavom 25. godišnjice djelovanja, Toshiba potvrđuje konstantna ulaganja na tržištu mobilnog računarstva što dokazuje pozitivnim rezultatima iz godine u godinu. No, kompaniji kao što je naša, možda je najbolji pokazatelj kreativnog umijeća zadovoljstvo naših korisnika kojima želimo, a vjerujem da i u tome uspijevamo, pokazati kako je osluškivanje njihovih želja za nas primaran zadatak prilikom stvaranja svakog novog Toshiba proizvoda, ujedno i dijela Toshiba povijesti'', izjavio je Goran Kurt, Marketing manager South Eastern Europe & Israel.

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika