14.07.2010. / 12:34

Autor: Hina

Luka Rajić s premijerkom dogovorio nova ulaganja

Predsjednica Vlade pružila je potporu predstavljenim projektima koji otvaraju novu perspektivu za investiranje i zapošljavanje. Također, naglasila je da je ulaganje u proizvodnju neophodno, a za Hrvatsku je važno što postaje zemlja povoljna za ulaganje i razvoj poduzetništva

Jadranka Kosor i Luka Rajić (Foto: vlada.hr)Jadranka Kosor i Luka Rajić (Foto: vlada.hr)Predsjednica Vlade Jadranka Kosor primila je danas u Banskim dvorima Luku Rajića sa suradnicima.

Na sastanku su prezentirane nove mogućnosti ulaganja u hrvatsko gospodarstvo. Riječ je o projektima vezanim uz farmaceutski sektor i poljoprivredu, priopćeno je iz vladinog Ureda za odnose s javnošću.

Predsjednica Vlade pružila je potporu predstavljenim projektima koji otvaraju novu perspektivu za investiranje i zapošljavanje. Također, naglasila je da je ulaganje u proizvodnju neophodno, a za Hrvatsku je važno što postaje zemlja povoljna za ulaganje i razvoj poduzetništva.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 14.07.10. 14:55

Jos nije u lepoglavi,Stipe u udba ga cuvali,,,,


registracija
4/12/09

Timeless, 15.07.10. 08:09

Ajde još koja investicija ,po mogučnosti dionice ,prije nego što ih proda i ne plati državi ni kune..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika