22.07.2010. / 17:11

Autor: Andrea Belin

Muškarac pokušao suprugu ubiti wc papirom

Kako su potvrdili iz policije, tridesetosmogodišnji Lonnie Irvin Pinnix iz Sjeverne Karoline pokušao oduzeti život pištoljem kojeg je prethodno napunio wc papirom

Tridesetosmogodišnji Lonnie Irvin Pinnix iz Sjeverne Karoline očigledno nije mogao kontrolirati bijes kada se njegova sedamnaest godina starija supruga, Darlene Pinnix, u utorak u noći vratila u njihov dom.

Naime, Pinnix se svoje drage odmah htio riješiti, međutim umjesto da joj je na pristojan način obznanio da njihov zajednički život više nema smisla, on ju je želio ubiti.

S obzirom da su ubojstva supružnika u posljednje vrijeme postala svakodnevna pojava, to i ne bi bila neka vijest, međutim kako su iz policije potvrdili za strane medije, Pinnix je svojoj boljoj polovici pokušao oduzeti život pištoljem kojeg je prethodno napunio wc papirom.

Na svu sreću, Darlene Pinnix je zadobila opekline zbog kojih je zadržana u bolnici dok je protiv njezinog supruga podnesena kaznena prijava za napad smrtonosnim oružjem.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika