28.07.2010. / 08:22

Autor: Martina Čizmić

Trend među zvijezdama: I Angelina Jolie odlučila priključiti se Twitteru

Tko zna, možda i Brad Pitt uz nju postane pripadnik "Twitter pokreta"

Angelina JolieAngelina JolieRijetki se još sjećaju "fan klubova" koji su bili poveznica između poznatih zvijezda i njihovih obožavatelja. U vrijeme interneta i izravne interakcije, zvijezde se sve češće odlučuju na izravan kontakt s obožavateljima putem internetskih stranica, društvenih mreža ili mikroblogova.

Predvodnici takvog trenda zasigurno su Demi Moore i njen mlađahan suprug Ashton Kutcher koji su među prvima odlučili prihvatiti takav način komunikacije.

No, tisuće su obožavatelja diljem svijeta s oduševljenjem prihvatile vijest da će se obitelji zvijezda na Twitteru priključiti i Angelina Jolie.

UsMagazine.com se pozvao na dobro obaviješteni izvor koji tvrdi da je Angelina Jolie odlučila prihvatiti takav način komunikacije sa svojim obožavateljima iz nekoliko razloga. Prije svega, jer je već netko registrirao ime @AngelinaJolie na Twitteru, što ona nije mogla dopustiti. Zato se obratila izravno Twitteru i preuzela kontrolu nad računom. Iako je on trenutno zaključan, odnosno ne mogu se ostavljati twittovi, izvor ističe kako bi do kraja godine Angie mogla početi ostavljati osobne poruke.

Drugi razlog za takvu odluku zasigurno leži u njenim humanitarnim projektima i nedavnoj izjavi da bi se radije posvetila humanitarnom radu nego nastavila glumiti. Izvor ističe kako će Angie svoj račun vjerojatno koristiti upravo za dijeljenje interesantnih linkova ili osvještavanje ljudi o humanitarnim krizama diljem svijeta. Ipak je Angelina UNICEF-ov ambasador.

Tko zna, možda i Brad Pitt uz nju postane pripadnik "Twitter pokreta".

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika