29.07.2010. / 18:00

Autor: Hina

Četvero poginulih u padu američkog vojnog zrakoplova na Aljasci

Troje poginulih pripadnici su nacionalne garde Aljaske, a četvrti je vojnik na službi u Elmendorfu, objavila je televizija KTUU iz Anchoragea

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaČetvero članova posade poginulo je u padu teretnog zrakoplova američke vojske u zračnoj bazi Elmendorfu u Anchorageu, objavile su zračne snage u četvrtak. Nesreća se dogodila u srijedu, a zrakoplov je pao tijekom vježbe.

"Možemo potvrditi da je četvero poginulih", rekla je glasnogovornica zračnih snaga Karen Platt. Avion C-17 Globemaster srušio se u srijedu navečer, neposredno nakon uzlijetanja u šumovitu predjelu, a stanovnici su vidjeli vatru i dim.

Troje poginulih pripadnici su nacionalne garde Aljaske, a četvrti je vojnik na službi u Elmendorfu, objavila je televizija KTUU iz Anchoragea, na temelju podataka američkog zrakoplovstva. Nesreća se dogodila za vlažna i oblačna vremena.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika