02.08.2010. / 12:46

Autor: Totalsport

Raul: Bolji početak nisam mogao zamisliti

- Dobro se osjećam i radujem se što su moja dva gola pridonijela uspjehu momčadi, osvajanju naslova ovog turnira. Bolji početak teško se može i zamisliti

Raul u dresu Schalkea (Foto: Reuters)Raul u dresu Schalkea (Foto: Reuters)Vrlo učinkovito predstavljanje novim je poslodavcima upriličio Raul Gonzalez zabivši dva gola u 3-1 pobjedi protiv Bayerna u finalu ekshibicijskog turnira LIGA total! Cupa.

Trener momčadi Felix Magath spremno je o ikoni madridskoga Reala odmah počeo govoriti kao o "najboljem transferu kojeg je u trenerskoj karijeri napravio i igraču kojeg bi svaki šef struke poželio", a sličnoga su razmišljanja i novi suigrači bivšeg španjolskog reprezentativca.

Tako je oduševljen viđenim bio i Ivan Rakitić koji je Raulovu igru opisao riječima:

- Njemu dati loptu isto je kao i povjeriti novac švicarskoj banci.

- On je napadač ekstra klase i krasne osobnosti koji će unaprijediti našu mladu momčad - dodao je Christoph Metzelder.

Na svoje se prve pogotke u dresu nogometnog Bundesligaša kluba iz Gelsenkirchena osvrnuo i sam Raul:

- Lob koji sam zabio je moj tipičan gol. Postigao sam ih takvih mnogo, a ovog posvećujem navijačima kluba koji su me tako lijepo primili.

- Dobro se osjećam i radujem se što su moja dva gola pridonijela uspjehu momčadi, osvajanju naslova ovog turnira. Bolji početak teško se može i zamisliti.

- Iako mi je Christoph Metzelder, prije mojega transfera, pričao samo pozitivne stvari o Schalkeovim navijačima, ovakvo što nisam očekivao. Atmosfera i publika bili su sjajni i mogu samo reći da je poseban osjećaj igrati ovdje - zaključio je Raul.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika