04.08.2010. / 14:58

Autor: Martina Čizmić

Slovensko staklo za američke trendsetere: Kristalna postolja za iPhone iz Rogaške

"Postolje je namijenjeno ljubiteljima iPhonea koji paze na dizajn i vole posebne oblike", ističe autor Matej Kurent

Kristalno postolje oduševilo je trendsetere u SAD-u ali i diljem svijetaKristalno postolje oduševilo je trendsetere u SAD-u ali i diljem svijetaAppleov iPhone i dalje krasi titula najpoželjnijeg mobilnog telefona na svijetu. Zbog njega su ljudi spremni satima stajati u redu, web stranice su se rušile, a prava je pompa nastala kada je prototip otkriven u jednom WC-u u Kaliforniji.

No, prava je industrija u proizvodnji opreme za iPhone. Od aplikacija, preko futrola, držača i različitih dodataka. Jedan od tih dodataka, kristalno postolje za iPhone dolazi upravo iz susjedne Slovenije.

Kako javlja 24ur.com, slovenski izumitelj Matej Kurent osmislio je kristalno postolje za iPhone, CalypsoCrystal, koje je toliko oduševilo prvog čovjeka Applea, Steve Jobbs da je odmah naručio nekoliko i za sebe.

Oduševljeni su i korisnici, posebno oni malo debljeg novčanika, jer se postolje izrađeno od dva komada kristala, prodaje po cijeni od 200 do 350 eura.

"Postolje je namijenjeno ljubiteljima iPhonea koji paze na dizajn i vole posebne oblike", ističe autor Matej Kurent.

Inače, ističe autor, svako je postolje ručno izrađeno u staklarni u Rogaškoj, koja ima tradiciju izrade kristala dugu 300 godina.

Vezane vijesti

Apple i njegovi problematični dobavljači

Apple i njegovi problematični dobavljači

Appleovi iPodovi, iPadovi i iPhoneovi statusni su simboli za koje su potrošači diljem svijeta spremni izbrojati i više nego što bi morali platiti za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika