06.08.2010. / 11:15

Autor: Andrea Belin

Miss Hrvatske Katarina Banić ljubi nogometaša Emira Spahića

Par se prije nekoliko mjeseci upoznao u Sarajevu, a s obzirom da nogometaš trenutačno igra Montpellier HSC, često su udaljeni jedno od drugoga što studentica Strojarskog fakulteta u Splitu teško podnosi

katarina Bnić i Radovan Stošićkatarina Bnić i Radovan StošićAktualna Miss Hrvatke Katarina Banić napokon je otkrila ime muškarca s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci.

Kako je kazala u In Magazinu njezino srce osvojio je kapetan bosanskohercegovačke reprezentacije Emir Spahić. Par se upoznao u Sarajevu prije nekoliko mjeseci, a s obzirom da Spahić trenutačno igra Montpellier HSC, često su udaljeni jedno od drugoga što studentica Strojarskog fakulteta u Splitu teško podnosi.

Podsjetimo, Katarinu Banić mediji su svojedobno povezivali s ovogodišnjim Misterom Radovanom Stošićem, međutim vrlo brzo nakon izbora ljepote oboje su demantirali takve navode. Prije desetak dana, Katarina Banić je za Index.hr priznala da je već neko vrijeme u vezi s nogometašem, međutim tada njegovo ime nije željela otkrivati.

Vezane vijesti

Liga prvaka: Ibáñez potvrdio play-off kvalifikacija Lige prvaka

Liga prvaka: Ibáñez potvrdio play-off kvalifikacija Lige prvaka

Nogometaši Građanskog nogometnog kluba Dinamo plasirali su se u play-off fazu kvalifikacija za Ligu prvaka nakon što su i u drugome susretu bili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika