06.08.2010. / 13:18

Autor: Andrea Belin, Totalsport

Opljačkana kuća Wesleyja Sneijdera na Ibizi

Osim aktualnoga nizozemskog nogometnog reprezentativca, veznog igrača Intera iz Milana, oštećen je i bivši nizozemski reprezentativac Patrick Kluivert, koji je kao gost u to vrijeme boravio u kući prijatelja Sneijdera

Wesley SneijderWesley SneijderKuću Wesleyja Sneijdera (26) na Ibizi u utorak je posjetio lopov otuđivši iz nje stvari u vrijednosti između 60 i 70 tisuća eura.

Osim aktualnoga nizozemskog nogometnog reprezentativca, veznog igrača Intera iz Milana, oštećen je i bivši nizozemski reprezentativac Patrick Kluivert (34), koji je kao gost u to vrijeme boravio u kući prijatelja Sneijdera.
Dvojica su nogometaša zajedno prijavila krađu lokalnoj policiji.
Detalji nisu poznati: nejasno je u koje je doba dana ili noći provaljeno, kao što nije poznato niti što je točno otuđeno. Policija je odmah pokrenula istragu.

Podsjetimo, u četvrtak ujutro lopovi su provalili u hamburški dom hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića. Njegovoj supruzi, koja je bila sama u stanu su zaprijetili nožem i tražili novac. Gospođa Klasnić dala im je nešto nakita i pet stotina eura.

Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika