09.08.2010. / 07:51

Autor: Nacionalova redakcija

Stop za 'dečke iz Remetinca': Vitković zabranjuje Polančecu ulaz u ložu Slavena Belupa

"Kad ima dovoljno mjesta, onda ne interveniramo, a kad su posrijedi važnije utakmice, uprava kluba odredi gdje će tko sjediti. Osim toga, svi znamo što je istraga, a što je osuda", kazao je Stanislav Biondić

Damir PolančecDamir PolančecMiroslav Vitković, šef Podravkine uprave, zatražio je od Stanislava Biondića, predsjednika koprivničkog nogometnog prvoligaša NK Slavena Belupa, da Damiru Polančecu i menadžerima koprivničke kompanije osumnjičenima u "operaciji Spice" zabrani gledanje utakmica iz svečane lože, u kojoj su prije afere bili stalni gosti, piše Večernji list.

"Članovi klupske uprave i ugledni građani mogu sjediti u loži. Budu li ondje i "dečki iz Remetinca", ja neću dolaziti na utakmice i, naravno, podnijet ću ostavku na mjesto Slavenova dopredsjednika", kazao je Vitković.

Vitkovića je izgleda zasmetao tretman koji su klupski čelnici ukazali bivšem potpredsjedniku Vlade nakon izlaska iz pritvora kada ga je do svečane lože za utakmice Slaven - Šibenik dopratio direktor kluba Robert Markulin.

Dogodio se tada i zanimljiv susret između njega i Miljenka Mumleka, osumnjičenika iz "operacije Offside". Na subotnjoj utakmici sa Zadrom Polančec se doduše nije pojavio jer je, kako se doznaje, na ljetovanju kod kuma Nevija Prloga u Vodicama.

"To ništa ne znači. Kad je moglo jednom, moći će i drugi put", komentirao je Vitković.

Biondić, koji je i šef uprave Belupa, glavnog sponzora NK Slavena, jučer je kazao kako nije njegov posao da određuje tko će ući u svečanu ložu, a tko ne.

"Kad ima dovoljno mjesta, onda ne interveniramo, a kad su posrijedi važnije utakmice, uprava kluba odredi gdje će tko sjediti. Osim toga, svi znamo što je istraga, a što je osuda", kazao je i domentuo da će Vitkovićevu inicijativu staviti na dnevni red sastanka klupske uprave.

Vezane vijesti

Vitković tvrdi da se nije raspravljalo neprijateljskom preuzimanju Podravke

Vitković tvrdi da se nije raspravljalo neprijateljskom preuzimanju Podravke

Bivši predsjednik uprave Podravke Miroslav Vitković, koji se u medijima spominjao kao krunski USKOK-ov svjedok u aferi Spice, potvrdio je danas na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika