20.08.2010. / 08:08

Autor: Hina

Obama na desetodnevnom odmoru na otoku Marta's Vineyard

Nikakav javni događaj nije predviđen, a Obama bi trebao završiti odmor u nedjelju 29. kolovoza kada će posjetiti New Orleans, na petu obljetnicu uragana Katrina koji je devastirao taj grad u Louisiani

Barack ObamaBarack ObamaAmerički predsjednik Barack Obama stigao je u četvrtak na otok Martha's Vineyard u saveznoj državi Massachusetts gdje bi trebao provesti deset dana odmora s obitelji.

Obame - predsjednik, njegova supruga Michelle, te kćeri Malia (12) i Sasha (9), kao i pas Bo, dolaze drugu uzastopnu godinu na odmor na taj otok, popularan među velikim američkim obiteljima poput one Clinton i Kennedy.

"Predsjednik će uzeti malo vremena kako bi napunio baterije", pojasnio je u utorak pomoćnik glasnogovornika Bijele kuće Bill Burton.

Nikakav javni događaj nije predviđen, a Obama bi trebao završiti odmor u nedjelju 29. kolovoza kada će posjetiti New Orleans, na petu obljetnicu uragana Katrina koji je devastirao taj grad u Louisiani.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika