25.08.2010. / 12:47

Autor: Andrea Belin

Šerbedžija: Angelina Jolie će snimati ljubavnu priču Srbina i muslimanke

Glumac je između ostalog kazao kako je riječ o ljubavnoj priči između Srbina i muslimanke za koju je hollywodska glumica sama napisala scenarij te da će on glumiti oca glavnog junaka

Rade ŠerbedžijaRade ŠerbedžijaVijest o novom filmu Angeline Jolie koji bi se trebao snimati u susjednoj Bosni i Hercegovini posljednjih nekoliko dana je nezaobilazna tema u svim, kako domaćim tako i stranim medijima.

S obzirom da će u filmu glumiti i Rade Šerbedžija, u intervjuu za srpski Blic odlučio je otkriti neke detalje o tom filmskom projektu.

Između ostalog je kazao kako je riječ o ljubavnoj priči Srbina i muslimanke za koju je hollywodska glumica sama napisala scenarij te da će on glumiti oca glavnog junaka.

'Angelina Jolie me nazvala telefonom i zamolila me da pročitam scenarij. Tekst je sjajan! To je ljubavna priča o mladom Srbinu i muslimanki koji su se zaljubili prije rata u Bosni. Tako počinje film, a onda slijedi suludi rat. Radnja prati ratna zbivanja u kojima muslimanka završava u srpskom logoru, a mladić ju pokušava spasiti. Među njima se javlja jedna strasna, ali nemoguća ljubavi', ispričao je Šerbedžija.

U nastavku je demantirao navode da je riječ o antisrpskom filmu te da je nevjenčana supruga Brada Pitta s bilo kim s područja bivše Jugoslavije razgovarala o produkciji.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika