25.08.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Elin Nordegren nakon razvoda: Jača sam nego ikad

Bivša supruga golfera Tigera Woodsa je priznala da u nekim trenucima još uvijek ne može vjerovati da se njezin suprug godinama zabavljao izvan bračne postelje. Žao joj je što je doživjela bračni brodolom, međutim ne nedostaje joj samopouzdanja

Elin Nordegren i Tiger WoodsElin Nordegren i Tiger WoodsPremda nema naviku o privatnom životu govoriti u medijima, sada već bivša supruga slavnog golfera Tigera Woodsa, Elin Nordegren, odlučila je kazati kako se snašla u novonastaloj situaciji.

U intervjuu za magazin People je kazala kako se osjeća jačom nego ikad. Priznala je da u nekim trenucima još uvijek ne može vjerovati da se njezin suprug godinama zabavljao izvan bračne postelje.

Naravno, žao joj je što je doživjela bračni brodolom, međutim ne nedostaje joj samopouzdanja. U narednim mjesecima će svu pažnju usmjeriti na djecu, posao i fakultet.

Podsjetimo, da se najpoznatiji svjetski golfer razveo od supruge u ponedjeljak je objavio njegov odvjetnik.

'Žalosni smo što je naš brak završio i jedno drugome želimo sve najbolje ubuduće. Zbog dobrobiti naše djece, sve naše rasprave su prošle u miroljubivoj atmosferi. Naredni mjeseci neće biti lagani za njih jer se moramo prilagoditi novoj situaciji, te nam je stoga naša privatnost najvažnija", bila je izjava bivšeg bračnog para Woods.

Inače, Tiger Woods i Elin Nordegren imaju dvoje djece, torgodišnju kćer Sam Alexis i jednogodišnjeg sina Charliea Axela.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika