26.08.2010. / 10:26

Autor: Andrea Belin

Dolores Lambaša napadnuta na supetarskoj rivi

Djevojka Josipa Radeljaka je nasilnika udarala torbicom po glavi i kada je vidio da se glumica počela braniti, okrenuo se i otišao u nepoznatom smjeru

Dolores LambašaDolores LambašaNoćaš oko 1, 30 sati glumica Dolores Lambaša doživjela je jedno neugodno iskustvo.

Kako prenosi Slobodna Dalamcija, nepoznati muškarac joj je prišao na supetarskoj rivi i počeo ju pipati i dirati po intimnim dijelovima tijela.

Kako su za spomenuti list potvrdili svjedoci, djevojka Josipa Radeljaka je nasilnika udarala torbicom po glavi i kada je vidio da se glumica počela braniti, okrenuo se i otišao u nepoznatom smjeru.

Policija istražuje cijeli slučaj, a već je i privela osamnaestogodišnjaka za kojeg se sumnja da je nasrnuo na Dolores Lambašu. Prema riječima očevidaca Dikana nije bilo u blizini.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 26.08.10. 11:17

Teško je vjerovati. Pored toliko mladih i zgodnih turistkinja, on našao već podobro "istrošenu glumicu". Meni je vjerojatnije da je to njena režija koju će u dogledno vrijeme "opravdavati" na svoj specifičan način.


registracija
25/12/09

trta333, 26.08.10. 13:11

Ma tip malo popio,lijepa noć i on izašao da nešto" uhvati" i da lijepo "provede noć".Naišla usamljena riba i on je startovao.I šta mu tu zamjeriti.On naučio tako da "bari" ribe.Po sistemu probam,pa ako upali.A i ona sigurno ižašla da uhvati malo svježeh vazduha.Matori prdonja zaspao i još ako hrče,nije joj ništa drugo ostalo nego na rivu.Mislim da joj nije bilo loše što je tip "presvirao".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika