03.09.2010. / 12:29

Autor: Andrea Belin

Ogorčeni irski obožavatelji Gunse bocama istjerali s pozornice

Na pozornici su se pojavili sat vremena kasnije i kada su napokon kročili na stage, dočekali su ih zvižduci, a dio publike ih je krenuo gađati plastičnim bocama

Axl Rose Axl Rose Premda je riječ o jednom od najpopularnijih bendova na svijetu, obožavatelji Guns N' Rosesa prestali su tolerirati njihova kašnjena na koncerte.

Zbog takvih problema sukobili su se s organizatorima njihovih nastupa u Readingu i Leedsu, a identična situacija dogodila se u Dublinu.

Na pozornici su se pojavili sat vremena kasnije i kada su napokon kročili na stage, dočekali su ih zvižduci, a dio publike ih je krenuo gađati plastičnim bocama.

Usred izvođenja 'Welcome to the Jungle' Axl Rose je prekinuo nastup. 'Ako bacite još samo jednu bocu, mi odlazimo', poručio im je.

Međutim, na pozornicu je doletjela još jedna boca, i Gunsi su otišli s bine i zamijenio ih je organizator koncerta. Doduše, on je uspio smiriti ogorčene obožavatelje i nakon sat vremena članovi benda su se vratili na pozornicu i koncert su odradili do kraja.

Inače, u sklopu svoje europske turneje Guns N'Roses će 24. rujna nastupiti i u Zagrebu.

Vezane vijesti

Wellcome to the jungle: Jedinstvena Guns n' Roses izložba

Wellcome to the jungle: Jedinstvena Guns n' Roses izložba

Od ponedjeljka, 13.9., prva glazbena knjižara Rockmark, probuditi će sjećanja na najopasniji rock bend na svijetu - Guns n' Roses. Od palica,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika