05.09.2010. / 12:30

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Zagreb: 'U prometnoj nesreći koju je izazvao Dražen Ladić ozlijeđeno pet mladića

Clio je od udarca odbačen u zaštitnu ogradu obližnjeg kafića od koje se odbio i u rotaciji naletio na stražnje dijelove triju vozila koja su bila parkirana kod kućnih brojeva 22 i 24

Autor:
Jurica Galoić/PIXSELLAutor: Jurica Galoić/PIXSELLU sudaru koji se dogodio na raskrižju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu rano jutros oko 1 sat, najvjerojatnije zbog toga što je vozač mercedesa D.L. (47) prošao kroz crveno svjetlo, ozlijeđeno je pet mladića, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Četrdesetsedmogodišnjak (neslužbeno se doznaje da se radi o izborniku mlade hrvatske nogometne reprezentacije Draženu Ladiću) je, vozeći Kačićevom u smjeru sjevera osobnim je automobilom mercedes E320 zagrebačkih registracijskih oznaka, na raskrižju prednjim dijelom automobila naletio na renault clio zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnji M.G.

Dražen Ladić s policijskim službenikom: Autor:
Jurica Galoić/PIXSELLDražen Ladić s policijskim službenikom: Autor: Jurica Galoić/PIXSELLClio je od udarca odbačen u zaštitnu ogradu obližnjeg kafića od koje se odbio i u rotaciji naletio na stražnje dijelove triju vozila koja su bila parkirana kod kućnih brojeva 22 i 24.

Tada su teške ozljede zadobili trojica putnika iz clia, 17-godišnjak, 18-godišnjak i 16-godišnjak, koji su odvezeni u Kliniku za traumatologiju, KBC Zagreb i u KB Sestara milosrdnica. Dvadesetogodišnji vozač i 19-godišnji putnik lakše su ozlijeđeni.

Utvrđeno je da sudionici prometne nezgode nisu bili pod utjecajem alkohola.

Promet u Klaićevoj, zapadno od raskrižja na kojem se dogodio sudar, bio je obustavljen do 5,50 sati.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 05.09.10. 12:57

jebiga. otce to taq vzivotu. dao bog se detcki oporavili. laditcu uzeti vozatcku da zapamti da se nesmije kroz crveno juriti... osim ak je laditc v hadezeju. onda moze sve i zakon se za njega oblikuje.
bitch.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika