06.09.2010. / 11:55

Autor: Hina

Ahmadinedžad nakon prijetnje da će uništiti Izrael: Sumnjam u službenu verziju '11. rujna'

"Govore da je 3000 osoba izgubilo živote u WTC-u, ali u Afganistanu je ubijeno više od 110 tisuća ljudi", istaknuo je iranski predsjednik tijekom kratka posjeta Dohi u nedjelju

Mahmud AhmadinedžadMahmud AhmadinedžadIranski predsjednik Mahmud Ahamdinedžad na konferenciji za novinare u nedjelju navečer u Kataru ponovno je upitnom ocijenio službenu verziju napada 11. rujna i smatra da su Amerikancima poslužili kao opravdanje za intervenciju u Afganistanu.

"Nešto se dogodilo u New Yorku i nitko još ne zna tko su pravi sudionici. Ni jednoj od neovisnih strana nije dopušteno da pokuša otkriti počinitelje", rekao je Ahmadinedžad.

Nakon našada na nebodere blizance Svjetskoga trgovačkog centra (WTC), u kojima je poginulo blizu 3000 ljudi, "Amerikanci su rekli da se teroristi skrivaju u Afganistanu, a NATO je mobilizirao sva sredstva i napao tu zemlju", dodao je.

"Govore da je 3000 osoba izgubilo živote u WTC-u, ali u Afganistanu je ubijeno više od 110 tisuća ljudi", istaknuo je iranski predsjednik tijekom kratka posjeta Dohi u nedjelju.

Ahmadinedžad je već prije nazivao lažima američku verziju događaja 11. rujna 2001.

Tijekom jučerašnjeg dana, Ahmadinedžad je izjavio da bi se svaki napad na njegovu zemlju završio "uništenjem" Izraela.

"Svaki čin napada na Iran imao bi za posljedicu uništenje cionističkog režima (Izraela)", rekao je iranski predsjednik.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
12/12/09

maryspirk, 07.09.10. 03:53

Taj Iran se nekada zvao Perzija ... bili su avangarda ljudske civilizarije - a sada su muslimansko smeće.


registracija
27/8/10

ciglanailovac, 07.09.10. 05:26

"maryspirk"ti si izgleda plod SFOR-a ili NATO snaga,dok tako pises,o necemu,o cemu pojma nemas,cudis se sto oni iz Irana onda pisu o krscanima, kad ti ako razmisljas o muslimanima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika