14.09.2010. / 08:20

Autor: Hina

Ukupno 36 osoba preživjelo zrakoplovnu nesreću u Venezueli

Upravitelj bolnice u koju su primljeni stradali u nesreći rekao je da su neki od njih teško ozlijeđeni. Po prvim informacijama, pilot je izgubio nadzor nad zrakoplovom desetak kilometara od Puerto Ordoza te se odlučio na prisilno slijetanje

Olupina srušenog zrakoplova (Foto: Reuters)Olupina srušenog zrakoplova (Foto: Reuters)Ukupno 36 osoba preživjelo je nesreću zrakoplova ATR-42 u Venezueli u kojoj je život izgubilo 15 osoba, najnoviji su podaci koje su objavili službeni izvori.

Zrakoplov ATR-42 zrakoplovne tvrtke Conviasa na domaćem letu s karipskog otoka Margarite prema industrijskome gradu Puerto Ordozu na jugu zemlje srušio se nedaleko od velike čeličane na obali rijeke Orinoca.

"Danas se dogodilo čudo, imamo 36 preživjelih...nitko nije u kritičnom stanju a neki su već otpušteni kućama", rekao je lokalni guverner Francisco Rangel Gomez.

Upravitelj bolnice u koju su primljeni stradali u nesreći rekao je da su neki od njih teško ozlijeđeni. Po prvim informacijama, pilot je izgubio nadzor nad zrakoplovom desetak kilometara od Puerto Ordoza te se odlučio na prisilno slijetanje.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika