14.09.2010. / 19:20

Autor: Totalsport

Turskim košarkašima po milijun dolara nagrade

Dakako, turski košarkaši, ali i izbornik Bogdan Tanjević, ovih dana uživaju u statusu nacionalnih heroja u turskim medijima, a igrači uglas poručuju kako se nadaju da će ih Tanjević voditi i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine

Turski će košarkaši biti bogato nagrađeniTurski će košarkaši biti bogato nagrađeniTurski premijer Recep Tayyip Erdoğan odlučio je bogato nagraditi igrače i članove stručnog stožera svoje košarkaške reprezentacije, koja je na Svjetskom prvenstvu kojem je bila domaćin osvojila srebrnu medalju.

Turska se po prvi puta u povijesti popela na pobjedničko postolje na nekom Svjetskom prvenstvu. Podsjećamo, zlatnu medalju osvojili su američki košarkaši, koji su u finalu u Istanbulu pobijedili Tursku sa 81-64.

Svi igrači turske reprezentacije i izbornik Bogdan Tanjević dobit će za nagradu po 1.5 milijun lira, odnosno oko jedan milijun američkih dolara, te još po 500 zlatnika vrijednih oko 200.000 lira.

Dakako, turski košarkaši, ali i izbornik Bogdan Tanjević, ovih dana uživaju u statusu nacionalnih heroja u turskim medijima, a igrači uglas poručuju kako se nadaju da će ih Tanjević voditi i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

registracija
20/6/10

Silni, 14.09.10. 22:47

http://www.youtube.com/watch?v=KYVWmek3Pac


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika