17.09.2010. / 16:02

Autor: Martina Čizmić

Samsung Experience Tour nakon Rijeke i Splita stigao u Zagreb

Kako bi proslavili osnivanje Samsung Electronics Adriatic, ali i prije svega približili proizvode potrošačima u Hrvatskoj, Samsung je organizirao “Experience Samsung Tour”, turneju koja predstavlja najnovije inovacije Samsungovih proizvoda iz svih poslovnih segmenata – smeđa i bijela tehnika, mobilne tehnologije, IT rješenja te Digital Imaging (fotoaparati i kamere)

Michael Wager iz SamsungaMichael Wager iz SamsungaSamsungov Experience Tour posjetom Zagrebu završava mini turneju na kojoj su dva Samsungova kamiona opremljena najnovijim Samsungovim uređajima tijekom šest dana Hrvatia prezentirali novitete u tehnologiji i bijeloj tehnici.

Kako su iz Samsunga istaknuli prilikom predstavljanja noviteta, uređaji koji su prezentirani u kamionima zapravo su "crem de la crem" Samsungove ponude koja će obilježiti ovu jesen i proljeće sljedeće godine.

Najviše pozornosti zasigurno su privukli veliki televizori koji su među najtanjima na tržištu, a nude iskustvo gledanja programa u 3D-u. Posjetitelji tijekom 17. i 18. rujna u Zagrebu, na trgu kralja Tomislava mogu isprobati najnovije uređaje i dobiti osnovne informacije o njima.

Napomenimo i da će neki od tih uređaja, poglavito mobiteli i televizori u Hrvatskoj biti dostupni do kraja godine.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika