22.09.2010. / 07:59

Autor: Nacional.hr

Pašalić o svjedočenju Kutline blagajnice: 'Nitko me nikada nije ništa pitao'

Jedan od aktera koji su sudjelovali u mutnim poslovima s Kutlom bio je i Ivić Pašalić. U kratkom telefonskom razgovoru za HTV Pašalić je na sve ovo rekao samo: "Nitko me nikada nije ništa pitao niti me tko zvao"

Ivić PašalićIvić PašalićPo prvi puta otkako je svjedočenje bivše direktorice financija Miroslava Kutle Milene Šenator izašlo u javnost iz Državnog odvjetništva su potvrdili kako provode istragu vezanu uz njene navode da je Kutle bivšem premijeru Sanaderu isplatio 800 tisuća maraka mita.

Podsjetimo, Šenator je u emisiji Latinica prvi put stala pred kamere i vrlo šturo potvrdila navode da je još 2000. dala iskaz Državnom odvjetništvu prema kojemu je Kutle iz blagajne uzeo 800 tisuća njemačkih maraka, navodno za Ivu Sanadera, kao proviziju za kredit Hypo banke. Tvrdi i da nije povukla svoj iskaz te da ju je DORH iznevjerio jer dosad nije ništa poduzeo.

Prvi put u nekoliko godina, koliko se ovaj slučaj spominje u medijima, odlučio je progovoriti i DORH.

"Gospođu Šenator institucije ove države izdali i prodali nisu", rekao je Pajić u Dnevniku HTV-a te naglasio da fragmente njezina svjedočenja, kao i njezino kodno ime u istrazi - "Đuro", medijima nije otkrio DORH. Međutim, "Đuro" je u medijima ubrzo dobio ime i prezime, nakon čega Šenator svoje izjave nije ponovila na sudu, ali ih nije niti povukla.

Pajić kaže da DORH-u nije toliko važno je li netko službeno ispitan, koliko tko je i od koga dobio novac: "DORH ima svoje metode rada i ispitivanja."

Jedan od aktera koji su sudjelovali u mutnim poslovima s Kutlom bio je i Ivić Pašalić. U kratkom telefonskom razgovoru za HTV Pašalić je na sve ovo rekao samo: "Nitko me nikada nije ništa pitao niti me tko zvao".

Vezane vijesti

Hypo Alpe-Adria-Bank prodaje svoje podružnice na Balkanu

Hypo Alpe-Adria-Bank prodaje svoje podružnice na Balkanu

Hypo Alpe-Adria-Bank International prodaje svoje banke na području bivše Jugoslavije i za taj je posao unajmila Deutsche Bank, javlja… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 22.09.10. 09:21

A ovaj MAFIJAS je odmah iza SMRANADERA,APSITE ga majku vam........


registracija
31/1/10

STTony, 22.09.10. 10:25

Sanader je mala beba za ovog mafijaša, obojicu treba na bar 20-30 godina u zatvor.


registracija
11/1/10

fluid, 22.09.10. 10:33

Pašaliću svinjo jedna.Uništio si Hrvatsku uzduž i poprijeko.Uz blagoslov ili naputak samog Tuđmana.To je nepobitna činjenica.A što te nitko nikada nije ni za šta pitao ,u svezi tvojih kriminalnih i ratnom zločinu ravnih aktivnosti ,to je isključivo iz razloga što si bio gospodar života i smrti u vrijeme svoje vladavine.Preko Brzovića,Rebića i ostale mafije hercegovaca.Ti si jedan od glavnih ako ne i glavni organizator propasti Hrvatske države.Ti si najveće zlo koje je kročilo ovim prostorom.Džaba ti je lizanje oltara po crkvama.Dušu si založio svome vragu i nema ti spasa.Problem je što prije toga trebaš odgovarati za svoja zlodjela pred ovozemaljskim sudom.Koji se,očigledno tek treba uspostaviti.Ovo sada je komedija.Dokaz je to što si ti i tvoja bratija još uvijek slobodni.HER FLICK !!!


registracija
8/8/09

tovar62, 22.09.10. 10:44

Pasalic je pionir Manolica,Udbas mladi,o jaja pa na Sljeme,,,,


registracija
9/5/10

lolobrigita, 22.09.10. 12:37

Moj duboki naklon svim komentatorima.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 22.09.10. 12:48

Ne gospodin Doktor je radio sve po zakonu,kojega su on i krivousti skrojili po svojoj zelji.Sve je radeno po kriminalnom zakonu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika