23.09.2010. / 09:09

Autor: Martina Čizmić

iPhone 4 od danas i službeno u prodaji u Hrvatskoj

iPhone 4 dolazi s iOS 4, najnovijom verzijom najnaprednijeg operativnog sustava za mobilne uređaje koji sadrži preko 100 novih karakteristika

iPhone 4 od sad je i službeno dostupan u HrvatskojiPhone 4 od sad je i službeno dostupan u HrvatskojHrvatski telekom od danas i službeno počinje prodavati iPhone 4 u Hrvatskoj. Pametni telefon koji je zaludio svijet i čiji se primjerci u SAD-u čekaju tjednima, biti će moguće nabaviti u sklopu T-mobile iTarifa.

Podsjetimo, iPhone 4 ima ugrađen FaceTime, čime se ostvaruje san o video razgovorima, a opremljen je i fantastičnim novim zaslonom Retina s najvećom rezolucijom ikada u mobilnim telefonima. Zahvaljujući Retini iPhone 4 omogućava iznimno oštar prikaz teksta, slika i video zapisa. Osim toga, iPhone 4 donosi kameru od 5 megapiksela s LED bljeskalicom i mogućnošću snimanja videa u HD rezoluciji, Appleov A4 procesor, 3-osovinski žiroskop i do 40 posto dulje vrijeme razgovora.

Sve je to upakirano u sasvim novi dizajn od stakla i nehrđajućega čelika, koji uređaj čini najtanjim pametnim telefonom na svijetu. iPhone 4 dolazi s iOS 4, najnovijom verzijom najnaprednijeg operativnog sustava za mobilne uređaje koji sadrži preko 100 novih karakteristika. Revolucionarni App Store nudi preko 200.000 aplikacija, uključujući i novu iMovie aplikaciju izrađenu samo za iPhone 4.

Vezane vijesti

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

Nakon tri mobilna operatera i jednog virtualnog, Hrvatska će uskoro dobiti još jednu virtualnu mobilnu mrežu. H1 Telekom dobio je od HAKOM-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika