23.09.2010. / 12:39

Autor: Hina

Hrvatska državljanka ranjena pucnjima iz automobila na autocesti Ljubljana-Novo Mesto

Dvadesetdvogodišnja hrvatska državljanka ranjena je u srijedu kasno navečer iz vatrenog oružja na autocesti Ljubljana-Novo Mesto kod Ivančne Gorice, a slovenska policija slučaj ispituje kao pokušaj ubojstva i traga za napadačem, objavili su u četvrtak slovenski mediji.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaDvadesetdvogodišnja hrvatska državljanka ranjena je u srijedu kasno navečer iz vatrenog oružja na autocesti Ljubljana-Novo Mesto kod Ivančne Gorice, a slovenska policija slučaj ispituje kao pokušaj ubojstva i traga za napadačem, objavili su u četvrtak slovenski mediji.

Prema navodima televizijske postaje POP-TV i lokalne radio postaje Krka iz Novog Mesta, u srijedu nešto prije 22 sati nepoznati napadač je svojim vozilom na autocesti zaustavio automobil u kojemu se nalazila 22-godišnja hrvatska državljanka, nakon čega je zapucao na nju. Djevojka je ranjena, a po zadnjim podacima nije u životnoj opasnosti, navode mediji.

Glasnogovornik policijske uprave Ljubljana Vinko Stojnšek potvrdio je događaj, dodajući da policija istražuje okolnosti kaznenog djela koji tretira kao pokušaj ubojstva i traga za napadačem koji je nakon napada pobjegao.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika