27.09.2010. / 13:33

Autor: Nacional.hr

Astra s belgijskim Mobistarom pokrenula Mobistar TV

„Ovaj inovativna ponuda kombinira najbolje od oba svijeta te omogućuje Mobistaru da postane predvodnik pružanja „quintuple play" usluge na domaćem belgijskom tržištu", izjavio je Benoit Scheen

ASTRA, dio tvrtke SES, danas je objavila pokretanje nove ponude belgijskog telekomunikacijskog operatera Mobistara pod nazivom "Mobistar TV". Ponuda će uključivati digitalne i HD televizijske programe koji se primaju putem satelita ASTRA.

Satelitska TV ponuda, koja uključuje flamanske nacionalne programe i veliki broj europskih free-to-air programa, bit će integrirana u potpuno hibridno DSL/DTH rješenje kombinirajući telefon i Internet s televizijom, a također će uključivati interaktivne servise kao što su catch-up TV i Video-On-Demand (VOD). Nadalje, korisnici će moći upravljati integriranim Personal Video Recorderom (PVR) putem svog mobilnog telefona.

„Ovaj inovativna ponuda kombinira najbolje od oba svijeta te omogućuje Mobistaru da postane predvodnik pružanja „quintuple play" usluge na domaćem belgijskom tržištu", izjavio je Benoit Scheen, izvršni direktor Mobistara. „Usluga Mobistar TV nam omogućuje pružanje optimalne fleksibilnosti i izbora belgijskim korisnicima, a bit će ponuđena diljem cijele zemlje u 160 Mobistarovih dućana te putem online trgovine."

„Kombinacija DSL i DTH prijema spaja dvije izvrsne infrastrukture, satelita kao idealne prijenosne infrastrukture za HD TV i DSL-a kao najpogodnijeg sredstva za pružanje interaktivnost i usluga na zahtjev. Pokretanje Mobistar TV-a dokaz je rastućeg trenda hibridnih rješenja. Uskoro očekujemo pojavljivanje i rast ovog trenda i na drugim tržištima ASTRE", izjavio je predsjednik i glavni izvršni direktor SES ASTRE, Ferdinand Kayser.

Vezane vijesti

Vipnet predstavio digitalnu televiziju – Vip TV

Vipnet predstavio digitalnu televiziju – Vip TV

Adrian Ježina, dosadašnji predsjednik Uprave B.neta, novi je član proširene Uprave Vipneta, zadužen za novoosnovani Vipnetov Sektor multimedije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika