07.10.2010. / 23:26

Autor: Ana Smrečki

Namještanje utakmica: Pod istragom Zadar-Hajduk, pod sumnjom igrači i organizatori

Pod sumnjom su igrači Zadra Erdžan Bećiri, Ferdo Milin, Jozo Pletikosić, Bruno Siklić i Jakov Surać. Glavni akter namještanja utakmice je Hrvat Mario Cvrtak

Osim na rezultat, organizatori su se navodno kladili i na broj golova, odnosno žute i crvene kartoneOsim na rezultat, organizatori su se navodno kladili i na broj golova, odnosno žute i crvene kartoneSuđenje za najveću nogometnu namještaljku bliži se kraju. U cijelu priču uključene su 32 utakmice, a suđenje njemačkom Bochumu se nastavlja se 14. listopada, dok se presuda očekuje 28. listopada, piše Večernji list. Tako će se na dnevnom redu od utakmica HNL-a navodno naći utakmica Zadar - Hajduk.

Pod sumnjom su igrači Zadra Erdžan Bećiri, Ferdo Milin, Jozo Pletikosić, Bruno Siklić i Jakov Surać. Glavni akter namještanja utakmice je Hrvat Mario Cvrtak, a osim na rezultat, organizatori su se navodno kladili i na broj golova, odnosno žute i crvene kartone, što im je ukupno donijelo 1, 6 milijuna eura čiste zarade.

U pritvoru su Ante Šapina i Marijo Cvrtak, a spomenuti dvojac bi se uskoro trebao naći na optuženičkoj klupi. Šapina je već bio u zatvoru zbog namještanja utakmica. Pod sumnjom je još 270 utakmica iz cijele Europe, a ispitano je 250 ljudi. Najveći iznos kojim je potplaćen neki sudac iznosi 60 tisuća eura.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika