09.10.2010. / 13:27

Autor: Hina

Pakistanski islamisti zapalili 30 cisterni s gorivom za NATO

Pakistanski islamisti zapalili su u subotu na jugozapadu Pakistana gotovo 30 cisterni s gorivom za postrojbe NATO-a u Afganistanu, dva dana pošto su se Sjedinjene Države ispričale Pakistanu zbog prekograničnog zračnog napada u kojem su poginula dvojica pakistanskih vojnika, rekao je jedan pakistanski dužnosnik.

Foto: ReutersFoto: ReutersPakistanski islamisti zapalili su u subotu na jugozapadu Pakistana gotovo 30 cisterni s gorivom za postrojbe NATO-a u Afganistanu, dva dana pošto su se Sjedinjene Države ispričale Pakistanu zbog prekograničnog zračnog napada u kojem su poginula dvojica pakistanskih vojnika, rekao je jedan pakistanski dužnosnik.

Pakistanski islamisti pojačali su napade na konvoje koji opskrbljuju snage NATO-a od američkog zračnog napada 30. rujna na sjeverozapadu Pakistana koji je američka veleposlanica u Pakistanu ocijenila strašnom nesrećom.

Gotovo 20 napadača zapalilo je pred zoru oko 30 cisterni parkiranih ispred jednog restorana pored ceste u blizini jugozapadnog grada Sibija, rekao je dužnosnik Naim Šervani, dodajući da je u napadu ozlijeđen jedan pripadnik paravojnih snaga koji je bio u pratnji konvoja. Cisterne su putovale prema pograničnom gradu Šamanu.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika