18.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Marko Grubnić: Koja žena može bolje?

Poznati modni stilist doista može reći da ima ono za čime sve žene uzdišu - kolekciju od pedesetak torbi vrhunskih svjetskih brandova koje vješto kombinira i uz bunde i uz izlizane traperice i nosi s jednakom gracioznošću kao i njegove klijentice

Marko GrubnićMarko GrubnićStilist Marko Grubnić, poznatiji kao Modni Mačak, ima bogatu kolekciju luksuznih torbica koja broji više od pedesetak komada s potpisom. Čuva ih, kaže, u posebnim uvjetima, sprema u zaštitne vrećice i nikad ih nikome ne posuđuje - čak ni za snimanja. Hermès, Gucci i Balenciaga njegovi su omiljeni brandovi.

Vječnu "birkinicu", Hermèsov najpoznatiji model torbe, priuštili su Marku Grubniću njegovi roditelji kao nagradu za završeni studij upravnog prava. Nedugo nakon toga pojavio se s još jednim modelom, najvećom birkinicom dugom 50 centimetara. Kad smo upitali Marka Grubnića kako može biti siguran da među njegovim torbicama nema "lažnjaka", rekao nam je da kopije nije teško prepoznati, što je potkrijepio i jednom anegdotom: "Neki dan sreo sam u gradu jednu našu poznatu javnu osobu koja je također imala birkinicu. Ali kad su se naše torbe našle jedna pored druge, moja birkinica je rekla ‘Hello', a njena ‘Wu tang ching chung'. Običan lažnjak."

Prepoznatljiv Guccijev uzorak još je jedan njegov fetiš. Marko Grubnić toliko voli Gucci da kupuje čak i muške modele torbi ovoga branda. Među njima su i male priručne torbe, kao i veliki klasični casual model.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Čitav tekst potražite u Extri broj 433 od 18. listopada.

Vezane vijesti

Marko Grubnić: Po nove obraze u London

Marko Grubnić: Po nove obraze u London

Poznati stilist prije desetak dana otputovao je u London na još jednu estetsku korekciju. Snimili smo ga pri povratku na zagrebački aerodrom gdje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika