22.10.2010. / 10:11

Autor: Nacional.hr

Mislili da su navijači Bruggea: Zagrebački huligani pretukli švedske ragbijaše

Šveđani su u Zagreb stigli na Europski kup nacija, a u subotu u 16.00 sati odigrat će susret protiv hrvatske reprezentacije na zagrebovom stadionu u Kranjčevićevoj

Skupina huligana je u četvrtak oko ponoći napala momčad švedske rugby reprezentacije koja u subotu na stadionu u Kranjčevićevoj igra utakmicu protiv Hrvatske u sklopu Europskog kupa nacija.

Domaći huligani zamijenili švedske ragbijaše za navijače Club Bruggea iako im je na trenirkama velikim slovima bilo ispisano Sweden rugby te su ih dobro iscipelarili.

Incident se dogodio na ulazu hotela Laguna gdje su odsjeli ragbijaši iz Švedske. Vraćali su se iz grada kada ih je napalo desetak huligana sa kapuljačama na glavama, te šipkama i bocama u ruci, piše portal dalmacijanews.com.

Do dolaska policije svi huligani, njih navodno desetak, razbježali su se, a švedski reprezentativci ipak nisu teže ozlijeđeni.

Šveđani su u Zagreb stigli na Europski kup nacija, a u subotu u 16.00 sati odigrat će susret protiv hrvatske reprezentacije na zagrebovom stadionu u Kranjčevićevoj.

Vezane vijesti

Navijački barbarizam & mafija u HNS-u

Navijački barbarizam & mafija u HNS-u

Hrvatskoj slijedi nova kazna od strane Europske nogometne federacije (UEFA) uslijed divljanja i rasističkih ispada dijela hrvatskih navijača tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika